In beeld bij Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

In beeld bij Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

15 April waren wij te zien in het dagelijkse programma van Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven. Heb jij de uitzending gemist? Kijk het fragment hier terug.

Op maandag 15 april waren wij te zien in de dagelijkse uitzending van "Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven" met Froukje de Both, kok Hugo Kennis en tuinman Tom Groot. Iedere werkdag geven zij om 17:00 praktische tips op het gebied van wonen, lifestyle, tuinieren en koken.

 

Tijdens de uitzendingen nemen ze altijd even kort de tijd om een bedrijf uit te lichten dat bijzondere producten maakt en daarbij duurzaamheid voorop heeft staan. Ditmaal ging het om ons en onze schapenvachten!

 

In een tijdbestek van 5 minuten laten wij zien hoe wij aan een restproduct van de vleesindustrie een nieuw leven geven. Alle stappen van het ambachtelijke en arbeidsintensieve proces komen daarbij aan bod. Van het wassen van een vacht tot aan het in elkaar naaien van een paar heerlijke warme sloffen. 

 

 

Bekend van TV

Wij vinden het ontzettend leuk om te kunnen zeggen dat onze producten op TV zijn geweest. Hopelijk heb jij ze ook gezien en misschien heeft dit jou geïnspireerd en ben je geïnteresseerd geraakt in het product. Welke producten waren alleen in beeld?

 

Texels Schapenvacht

Texels Schapenvacht Wit - Gezien in Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven

 

Tijdens de uitzending vertelt Jolt van Buren wat er allemaal bij komt kijken om een schapenvacht te looien en laat daarbij een aantal stappen zien. Tijdens die stappen is ons kenmerkende Texelse schapenvacht te zien. Dit soort schapenvacht is ons specialiteit en verwerken wij al sinds 1861. In het begin werden de wol en leer van elkaar gescheiden om als halffabricaten verkocht te worden, maar tegenwoordig laten wij de schapenvachten heel. De Texelse schapenvachten zijn beschikbaar in het Wit of Bruin en in vier afmetingen. Van een klein wit lamsvacht voor over de rugleuning of over een hocker, tot een groot donkerbruin schapenvacht om heerlijk in weg te zinken in een fauteuil of voor op de bank.

 

 

Schapenvacht Pantoffels

 

Na het fragment over het looiproces gaan we verder naar ons atelier. Hier ontwerpen en fabriceren de dames onze producten. Tijdens de uitzending is Gritta van Buren nog druk bezig met het opzetten van onze nieuwe lijn babypantoffels. Naast pantoffels voor baby's, maken wij al meer dan 45 jaar pantoffels voor dames als heren. Met schapenvacht pantoffels blijven je voeten het hele jaar door op een heerlijke temperatuur, zonder te gaan zweten. Het is niet een product voor alleen in de winter, juist in de zomer kunnen pantoffels van schapenvacht voor verkoeling zorgen.

 

Ander product gezien?

Heb je een ander product voorbij zien komen? Ga dan naar Gezien in Eigen Huis & Tuin. Daar hebben we zoveel mogelijk producten voor je op een rij gezet die tijdens de uitzending voorbij komen. Staat het ook daar niet tussen? Laat dan een berichtje achter op deze blog post of neem contact met ons op.

 

Uitzending gemist?

Heb jij de uitzending gemist en zou je het graag terug willen kijken? Wij hebben het fragment voor je opgenomen en hieronder kun je het terugkijken!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »