Over ons

Eenvoudig online vachten & huiden kopen.

In eerste instantie zijn van wij liefhebbers van mooie natuurlijke ambachtelijke producten. Uit deze passie is dit uitgegroeid tot een professioneel bedrijf in vachten & huiden met een vaste klantenkring van particulieren, verzorgingstehuizen en interieurdesigners. De overeenkomst tussen al deze verschillende klanten is de verwachting van kwaliteit voor een eerlijke prijs en service als het niet aan de wensen voldoet.
   
Niet Goed = Geld terug garantie!

Doordat alle producten unieke natuurproducten zijn en ondanks het feit dat wij alles zo goed en scherp mogelijk fotograferen kan het toch zijn dat een schapenvacht of dierenhuid niet helemaal aan uw wensen en ideeën voldoet. Daarom heeft u 14 dagen de tijd om te kijken of het aan uw verwachtingen voldoet en anders stuurt u het gewoon retour en krijgt u uw geld terug! Net zo makkelijk.
 

 

Bijzondere vachten en huiden voor een eerlijke prijs

Al onze vachten komen van Europese Looiers welke gecertificeerde ecologische processen hanteren voor de verwerking van de vachten. Hiervoor worden geen chemicaliën gebruikt welke  schadelijke invloed kunnen hebben op de vacht of ons leefklimaat. In Europa is er streng toezicht op de looiers en herkomst van de vachten. Bij ons dus geen dubieuze herkomst van de vachten maar de zekerheid dat de vachten op een duurzame, Dier- en milieuvriendelijke wijze zijn verwerkt. En dat voel je! Meer over de Herkomst en Keurmerk vindt u hier.

 

Contact

U kunt contact met ons opnemen via e-mail adres: klantenservice@vachtenspecialist.nl


Kantooradres: 

Vachtenspecialist
Kerkhoflaan 18 
8602 TX, Sneek NL