Over ons

 

Aangenaam, de Vachtenspecialist!

De Vachtenspecialist is ontstaan uit liefde voor natuurlijke producten. Het ambachtelijke proces, dat een ruwe schapenhuid tot een prachtige vacht maakt, is geweldig. Daarom zijn al onze vachten ecologisch gelooid en hebben ze een eerlijke herkomst. Wij selecteren alle vachten met de hand, controleren ze daarbij op verschillende punten en dat zie je! Onze passie voor het proces wilden we graag delen en zo is deze passie uitgegroeid tot een professioneel bedrijf in vachten & huiden. De kennis dragen we over middels het schrijven van blogs. Daar lees je bijvoorbeeld hoe het looiproces werkt of hoe je jouw schapenvacht het beste kunt verzorgen.

Intussen hebben we een vaste klantenkring van particulieren, verzorgingstehuizen en interieurdesigners opgebouwd. De grootste overeenkomst tussen deze verschillende typen klanten is de verwachting van kwaliteit, voor een eerlijke prijs en goede service.

Kwaliteit gegarandeerd

Doordat we alleen maar vachten van Europese looiers verkopen, kunnen wij de kwaliteit van onze vachten garanderen. Deze looiers hanteren gecertificeerde, ecologische processen voor de verwerking van de vachten. Voor geen van de vachten worden schadelijke chemicaliën gebruikt waardoor ze 100% veilig zijn voor mens en dier. Geen van onze producten werden gehouden voor hun vacht: de dieren zijn geslacht voor menselijke consumptie. Weggooien is zonde en daarom worden de vachten, het restmateriaal van de slager, gelooid.

Voor vragen en/of opmerkingen kun je een mail sturen naar [email protected].

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »