Alle Lamsvachten (< 90 cm) Kleine Schapenvachten

Heb jij de kamer van je kinderen zo ingericht dat je die het liefst aan jezelf toe-eigent? Het behang en de kleuren in de kinderkamer zijn zo mooi, dat je er zelf niet weg bent te slaan. En het grootste deel van de dag zit je kind op de vloer te spelen of lekker in een hoekje een boek te lezen. Heb je deze leeshoek al voorzien van een prachtige lamsvacht waar je kind heerlijk tegenaan kan kruipen?

Filters


De lamsvacht in je eigen kamer?

Een mooie lamsvacht van klein formaat zal goed tot zijn recht komen in een kinder- of babykamer. Het voegt sfeer en warmte toe aan de ruimte en je kind kan er heerlijk op of tegenaan liggen. Maar de kleine lamsvacht zal ook zeker niet misstaan in de woonkamer of in je eigen slaapkamer. Want wil je graag een mooie schapenvacht in je interieur, maar wel van een bescheiden formaat? Maak dan een keuze uit een van de prachtige lamsvachten uit het assortiment van Vachtenspecialist.

 

De medische werking van de baby lamsvacht

In ons assortiment vind je verschillende lamsvachten. Wat ze allemaal gemeen met elkaar heb is dat de vachten korte haren hebben. Een product mogen we met recht speciaal noemen: de babycare vacht. Deze lamsvacht heeft namelijk een medische werking en is erg geschikt in de wieg of ledikant. Laat je je baby de eerste maanden op deze vacht slapen, dan vermindert dat de kans op astma op latere leeftijd. Bovendien werkt de baby lamsvacht erg goed als isolerend materiaal dat in de winter voldoende warmte afgeeft en op warme dagen voor verkoeling zorgt. Heerlijk voor je pasgeboren kindje om op te slapen.

 

Lamsvacht kopen bij Vachtenspecialist

Wil jij de kamer van je kind aankleden met een mooie lamsvacht om lekker op te liggen en te spelen? Of simpelweg toevoegen aan de woonkamer voor nog meer warmte in huis? Neem een kijkje in ons assortiment en bel of mail voor meer informatie over de unieke lamsvachten van Vachtenspecialist.

Baby lamsvacht kopen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »