Schapenvacht Handschoenen en Wanten

Ga jij in de winter nooit de deur uit zonder je eerst goed warm aan te kleden als het buiten koud en guur is? Met de heerlijk warme lamsvacht handschoenen en wanten van Vachtenspecialist blijven je vingers heerlijk warm.

FiltersModieus de winter door?

De schapenvacht wanten en kruiken van Vachtenspecialist zijn vakkundig en met oog voor detail ontworpen. Wil je in stijl de winter door, dan draag je de prachtige handschoenen die bij iedere outfit passen. Voor de dames hebben we mooie slanke handschoenen met een bontrand die de chique vrouw in je benadrukt. De man draagt dezelfde handschoen, maar in een stoere uitvoering en brede maat. Ga je liever voor wanten, dan vind je een prachtig paar van schapenvacht in het assortiment.

 

Schapenvacht handschoenen wanten

 

Onze schapenvacht wanten voor de perfecte temperatuur

In de winter met te dunne handschoenen naar buiten, dat voel je snel genoeg in je vingertoppen. Daarom draag jij extra dikke wanten, maar je merkt dat je handen te warm worden. Twee scenario’s die je met de schapenvacht wanten van Vachtenspecialist voorkomt. De isolerende en ventilerende werking van de wol zorgt ervoor dat je handen perfect op temperatuur blijven.

 

Bestel jouw schapenvacht wanten bij Vachtenspecialist

De schapenvacht wanten van hoge kwaliteit gaan lang mee en helpen jou om binnen én buiten comfortabel en warm te blijven. De schapenvacht handschoenen in huis halen? Laat je vrijblijvend adviseren door Vachtspecialist en ga comfortabel en warm de winter door.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »