Gezondheidsproducten

Schapenvachten zijn natuurlijk prachtig als decoratie in huis. Leg het over de bank of stoel en je kunt heerlijk comfortabel zitten. De wol komt echter ook heel goed tot zijn recht in sloffen, handschoenen, op de fiets of in de auto. Bekijk hieronder al onze producten op het gebied van gezondheid, warmte en extra comfort met schapenvachten.

Filters

Pagina 1 van 2


Warmte wanneer het koud is

Echte schapenvachten hebben een isolerende werking: de wol blijft warm wanneer het koud is en koel wanneer het warm is. Een werking dat met name in de winter zeer prettig is. Die ijzige wind snijdt vaak door alles heen. Met handschoenen en schapenwol als voering zul je merken dat je de vrieskou met gemak kunt trotseren. Ook in huis wil je die warmte vasthouden. Trek daarom fijn een paar extra warme sloffen aan met schapenwol.

 

Goed voor de gezondheid

Naast comfort is een schapenvacht ook goed voor de gezondheid. Zo hebben we de mooie crèmekleurige BabyCare vachten voor baby's, welke de kans op astma bij kinderen op latere leeftijd flink kan verminderen. We hebben echter ook medicinale vachten. Deze zijn speciaal voor mensen die genoodzaakt zijn om veel te zitten en/of liggen. De vachten helpen decubitus / doorligplekken te voorkomen.

 

Babycare vachten

 

Bestel gezondheidsvachten en comfort & warmte producten bij Vachtenspecialist

Bestel je vandaag nog voor 15:00 uur, dan heb je morgen als je aankoop in huis. We hanteren eerlijke webshop prijzen, omdat we grote partijen inkopen en geen duur winkelpand hebben. Daar profiteer jij weer van! Onze prijzen liggen tot wel 50% onder die van andere vergelijkbare woonwinkels terwijl de kwaliteit hoogwaardig is.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »