Alle Neutrale (Aardetinten) Schapenvachten

Altijd al een schapenvacht willen hebben? Lekker voor op de vloer om je voeten er in te laten zakken. Of in die ene stoel in de hoek. Fijn om in te zitten maar ook meteen een mooie eyecatcher. Onze super zachte bruine en zwarte vachten geven een ruimte extra warmte en behaaglijkheid. Bekijk hieronder ons assortiment schapenvachten in neutrale aardetinten van het Texelse, Tibetaanse of IJslandse schapenras.Prachtige kleuren schapenvachten

Heb je een donker interieur en wil je daar een schapenvacht in een passende kleur aan toevoegen? Ga je voor contrast en wil je lichte elementen toevoegen aan de donkere ruimte? Of net andersom, mooie donkere accessoires in een licht interieur. Wij maken je keuze gemakkelijker door onze schapenvachten te categoriseren op kleur. Baseer je je keuze voor een schapenvacht op de kleur, dan vind je op deze pagina een duidelijk overzicht van de verschillende kleuren in ons assortiment.

Met onze prachtige schapenvachten breng je extra sfeer aan in je interieur. Ga je dan voor de natuurlijke kleuren bruin, wit of grijs of wil je een uniek gekleurde schapenvacht? Ook hebben we in onze collectie prachtige zwarte schapenvachten die door hun unieke tint extra opvallen. Bekijk ons assortiment vol prachtige kleuren en bepaal welk schapenvacht past in jouw interieur.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »