Alle XXL schapenvachten (100 - 110 cm)

Als je een statement wilt maken in je woonkamer, koop dan een schapenvacht XXL van Vachtenspecialist. Leg je deze uit over de vloer of op de bank, dan heb je een prachtig en opvallend item in huis dat direct de aandacht trekt.

Pagina 1 van 2

Een schapenvacht in XXL formaat

Houd je van natuurlijke elementen in je woonkamer, met accessoires van hout en natuursteen, en haal je het liefst zoveel mogelijk van buiten naar binnen, dan kan een XXL schapenvacht niet aan je interieur ontbreken. Drapeer je de schapenvacht over de leuning van je bank, dan voeg je niet alleen warme sfeer toe, maar je kunt ook letterlijk wegkruipen in het heerlijk warme materiaal.

Met een minimale afmeting van 100 tot 110 cm heb je genoeg vacht om tegenaan te liggen. Hoe heerlijk is dat? Is deze maat je iets te groot, dan hebben we in ons assortiment ook prachtige schapenvachten in kleiner formaat. Bekijk bijvoorbeeld onze grote schapenvachten of de lamsvachten die je een hele leuke plek kunt geven in verschillende kamers.

 

Diverse XXL schapenvachten

Onze XXL schapenvachten zijn uitgevoerd in verschillende varianten. Bekijk bijvoorbeeld onze schapenvachten van de IJslandse schaap met hun natuurlijke tinten en prachtige lokken. Daarnaast hebben we ook hele mooie medicinale schapenvachten in een XXL uitvoering die een helende werking hebben op je spieren. Heb je rugklachten of zit je in een rolstoel, dan heeft de medische Schapenvacht een gunstige invloed op je lichaam.

 

Schapenvacht XXL kopen bij Vachtenspecialist

Wil jij een prachtige schapenvacht XXL over jouw bank draperen of op je vloer neerleggen? Bekijk de bijzondere exemplaren in ons assortiment en bestel de schapenvacht die in jouw interieur past. Op onze site vind je XXL schapenvachten in prachtige natuurlijke kleuren waarmee je warmte toevoegt aan je inrichting. Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten en plaats je bestelling. Dan kruip jij binnenkort heerlijk weg in je eigen schapenvacht XXL.

Schapenvacht XXL kopen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »