Verzenden

Levering

Bij al onze artikelen staat de beschikbaarheid vermeld. 99% van onze artikelen zijn uit voorraad leverbaar en worden indien vóór 15:00 uur besteld dezelfde dag nog met DHL verzonden, m.u.v. feestdagen. U ontvangt hier een track&trace code van zodat u het pakket gelijk kan volgen. Het behoort ook tot de mogelijkheden de afleverlocatie en zelfs de aflevertijd te selecteren. Wel zo gemakkelijk!

Afhalen

De via de webshop bestelde artikelen kunnen op afspraak op werkdagen worden afgehaald op ons magazijn adres in Bolsward tussen 14:00 en 16:30 uur. Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken. Het is mogelijk om bij het afhalen te betalen. Dit kan contant maar ook met PIN.

Bezorgkosten

Onze bezorgkosten worden transparant integraal doorberekend en bedragen in Nederland € 4,95 en voor België € 7,95. Bij bestellingen in Nederland boven de € 50,- worden de vachten gratis verzonden. ( België €100,-).  

Bestelling Status meldingen

Direct na uw bestelling en ontvangst van de betaling ontvangt u een email met daarin de bevestiging van de bestelling en overige factuurgegevens. Als wij het pakket ingepakt hebben en klaar staan voor verzending ontvangt u een verzendbevestiging.