Schapenvachten per Maat

Er is geen een schaap gelijk, ook niet in de grootte. Schapenvachten zijn er daarom in allerlei maten. Van kort tot lang en smal tot breed. Om er toch een standaard in te creëren, worden ze op lengte gesorteerd. De lengte bepaald namelijk vaak waarvoor een schapenvacht geschikt is. Een kleiner lamsvacht is bijvoorbeeld goed geschikt voor een eetkamerstoel met lage rugleuning, waar je voor een grote fauteuil an snel een schapenvacht uit de categorie Super Size nodig hebt.Verschillende groottes schapenvachten

In jouw interieur hecht jij waarde aan warmte en sfeer. Je vindt het belangrijk dat je huis is ingericht naar jouw smaak en dat iedereen die er woont zich thuis voelt. Lekker na een lange dag werken op de bank ploffen en tot rust komen of met je gezin aan de keukentafel napraten over de dag. Jij zorgt ervoor dat je huis zo is ingericht dat jij en je gezin heerlijk thuiskomen. Door bijzondere elementen zoals onze prachtige schapenvacht toe te voegen, weet jij de warmte en sfeer in huis te verhogen. Heb een je grote ruimte of een kleine knusse woonkamer, per mat vind je in ons assortiment een passend schapenvacht.

Wil je jouw woonkamer aankleden met een mooie kleine schapenvacht, dan vind je tussen onze lamsvachten bijzondere exemplaren. Deze kun je over de leuning van de bank leggen, maar hoe leuk is zo’n lamsvacht in de kinderkamer waar je zoon of dochter heerlijk op kan spelen. Een reguliere maat in ons assortiment is de grote schapenvacht waar onder andere heel mooie Tibetaanse of IJslandse schapenvacht toe behoren. Nog een slag groter zijn de Extra grote vachten die goed geschikt zijn voor op de grond. En zijn die wat jou betreft niet groot genoeg, kies dan voor een van onze XXL schapenvachten of leg een schapenvacht vloerkleed uit ons assortiment op jouw vloer. Hoeveel ruimte je ook hebt in jouw woonkamer voor een prachtige schapenvacht, bij de Vachtenspecialist vind je de perfecte grootte.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »