Plaids van alpacawol

Zijn vrije avonden voor jou zeldzaam? Die ene avond waarop je geen afspraken hebt staan, een avonddienst moet draaien of je kinderen helpt bij het maken van huiswerk. Eindelijk kun je met je voetjes omhoog op de bank ploffen en die langverwachte film kijken. Om het jezelf nog comfortabeler te maken, kruip je onder een van onze zachte plaids van echt alpacawol.Een behaaglijke filmavond onder een van onze plaids

Na een lange dag werken of een goed gevulde week, kun je eindelijk je hoofd even leeg maken en je zinnen zetten op een ontspannen avond op de bank. Met je partner, het hele gezin of lekker alleen, jouw avond kan niet meer stuk. Kruip met elkaar onder een van onze aangename plaids die de kou bij je weghoudt. Uitgevoerd in unieke en warme kleuren passen de plaids van Vachtenspecialist in ieder interieur. Met een afmeting van 200 bij 150 cm is er voldoende ruimte om met meer mensen van te profiteren, maar wil ieder zijn eigen plaid, dan kun je ook een reeks plaids bestellen in diverse prachtige kleuren. Bekijk bovendien onze kussens gemaakt van schapenvacht of koeienhuid. Risico is wel dat het comfort zo hoog is, dat je tijdens de film in slaap valt.

 

plaids van alpacawol

 

Een zachte plaid van sterk alpacawol

De plaids in ons assortiment zijn voor 50% gemaakt van authentiek alpacawol. Daarbij is er voor 35% merinos schapenwol toegevoegd voor extra stevigheid en 15% synthetisch materiaal voor rek en tegen slijtage. Door deze combinatie is de plaid zowel stevig als heerlijk zacht. Geen kriebel terwijl het materiaal over je huid gaat, maar een aangenaam en warm gevoel dat je doet ontspannen. En dan ook nog uitgevoerd in die prachtige kleuren waar je niet op uitgekeken raakt.

 

groene plaid

 

Een of meer plaids kopen? Ga naar Vachtenspecialist

Kruip heerlijk op de bank onder een van onze plaids. Verkrijgbaar in diverse prachtige kleuren, waar zeker een tint bij zit die past bij jouw interieur. En kun je niet kiezen, dan bestel je toch een paar meer? Kies uit een van de unieke kleuren en doe je aankoop voor 15.00 uur. Je bestelling heb je de volgende dag in huis en je zit niet langer in de kou op de bank.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »