Zo blijf je warm in de winter van 2022-23

Zo blijf je warm in de winter van 2022-23

De winterse kou begint nu echt te komen. Hoe blijf je warm in de winter van 2022-23? Wij geven je 5 tips over hoe je warm blijft in deze winter.

Het duurt niet lang meer voordat de winter echt aanbreekt. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Ook begint de winterse kou nu echt te komen. Thuis heb je waarschijnlijk de kachel al aan gehad en vanwege de hoge energiekosten misschien een aantal graden lager dan voorgaande jaren. Gelukkig zijn er andere manieren om warm te blijven in de winter van 2022-23. In de blog komen we met een aantal tips die je door de kou van de komende winter zullen helpen, zonder de kachel vol aan te hoeven zetten!

 

Tip 1. Kruip tegen een zachte schapenvacht aan

Als je een grote schapenvacht over de leuning van je bank hebt hangen, ga je het niet koud krijgen. Hoe heerlijk is het om ’s avonds tegen de zachte vacht aan te kruipen en de warmte te voelen. De lange haren van bijvoorbeeld een IJslandse schapenvacht geven hun warmte af, zodat je de kou van buiten al snel vergeet. Met een van onze mooie winterse kleuren geef je je huiskamer direct een warmere uitstraling.

 

Tip 2. Sla een plaid over je heen

Om het compleet (complaid) te maken, kruip je niet alleen in de hoek van de bank tegen de warme schapenvacht aan. Met een zachte plaid van alpacawol over je heen, houd je de kou nog beter tegen. Een gezellige filmavond met je gezin, je partner of in je eentje kan onder deze zachte en stevige plaid alleen maar warmte opleveren. Schenk voor jezelf een kop thee of warme chocolademelk in en de film kan beginnen!

 

Warm onder een alpaca plaid

 

Tip 3. Maak een warmwaterkruik klaar

Wat ook heel aangenaam is tijdens de komende winter van 2022-23, is een warmwaterkruik. Laat heet water in de kruik lopen en geniet van urenlang lekkere warmte. Toch kan een normale kruik soms te warm aanvoelen waardoor het gebruik niet meer fijn is. Een kruikhoes van 100% schapenvacht is hiervoor dé oplossing. Door de hoes voelt de kruik nooit te warm aan, terwijl het wel langer warmte behoudt. De warmwaterkruik van schapenvacht komt op meerdere plekken in huis van pas. Je kunt ‘m op de bank gebruiken om bijvoorbeeld je voeten lekker warm te houden, maar kan de warme kruik ook een uurtje voordat je naar bed gaat alvast onder je deken leggen. Je bed is dan heerlijk warm en de hoes van schapenvacht zorgt voor een heerlijk zacht gevoel tegen je huid.

 

Tip 4. Draag binnen warme pantoffels

Zodra je na een lange werkdag vanuit de winterse kou naar binnen stapt, gooi je je schoenen uit en trek je je warme pantoffels van echt schapenvacht aan. Heerlijk om direct in die zachte huisschoenen te stappen. Om goed warm te blijven in de winter van 2022-23 is het belangrijk om ook aan je voeten te denken. De pantoffels van lamsvacht staan standaard op je te wachten bij de voordeur, dus je kan je voeten meteen de warmte en het comfort geven waar ze aan toe zijn.

 

Tip 5. Vul aan met de accessoires

Je winterjas is heerlijk warm, maar als je op de fiets stapt zonder handschoenen te dragen, zul je al snel ondervinden dat dat niet erg fijn is. Zonder handschoenen of wanten is een winterse fietstocht nooit fijn. Stel je eens voor dat je aan je handen heerlijk zachte handschoenen van lamsvacht draagt, de gedachte alleen geeft je al een warm gevoel. Heb je liever wanten, neem dan een kijkje bij de wanten van schapenvacht. Beide producten zorgen voor heerlijke warmte, maar de schapenvacht zorgt ervoor dat het niet té warm wordt.

 

Lamsvacht handschoenen

 

Warm blijven in de winter van 2022-23 met Vachtenspecialist

Ben jij klaar voor de winter van 2022-23? Maak er een gezellige en warme winter van samen met je gezin en ervaar hoe het gebruik van zachte en natuurlijke materialen als schapenvacht hieraan bijdragen. Vachtenspecialist heeft de producten in huis die je nodig hebt om aangenaam warm te blijven zonder de thermostaat hoger te hoeven zetten. Bekijk gerust ons assortiment met onder andere warme schapenvachten, zachte plaids en fijne winterse modeaccessoires die je de komende winter niet mag missen!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »