Herfst en winter kleurentrends van 2021-22

Herfst en winter kleurentrends van 2021-22

Benieuwd naar de kleurentrends in het najaar van 2021? Ontdek het in onze blog! Inclusief uitleg over hoe je de kleurentrends toepast in jouw huis en combineert met onze schapenvachten en koeienhuiden.

De buitentemperaturen dalen en het aantal regenuren neemt toe nu de herfst zich heeft aangediend. De herfst leidt er niet alleen toe dat de bladeren aan de bomen veranderen, wat resulteert in een schouwspel van prachtige kleurcombinaties. De dalende temperatuur en toenemende regenbuien zorgen er ook voor dat we vaker binnen blijven en het thuis aangenaam en gezellig maken. Wanneer de kinderen na een schooldag natgeregend thuiskomen en aanschuiven aan de keukentafel om hun verhaal te doen óf als je het avondeten afsluit met een wandeling gevolgd door een knusse avond op de bank, dat zijn de taferelen die het najaar maken tot een warme en knusse tijd van het jaar.

 

En om die warmte en knusheid aan te kleden, volg jij de woontrends die vooroplopen in de herfst en winter van 2021-22. In deze blog lees je wat de kleurentrends zijn in het najaar van 2021 en hoe je die toepast in jouw huis en combineert met onze schapenvachten en koeienhuiden.

 

Vertrouwde bruine tinten

Een altijd terugkerende kleur die ook in het najaar van 2021 weer meegaat in de laatste trends, is bruin. Een mooie donkere tint die subtiel in je meubelen terugkomt of terra op de muur, de bruintint raakt nooit uit en voegt veel warmte en sfeer toe in huis. Bovendien is de kleur erg toegankelijk en goed te combineren met andere, uitsprekende kleuren. Geen gevloek tussen kleuren, maar een warm geheel van verschillende bruine tinten die je uitnodigen binnen te blijven.

 

Waar bruin in sommige gevallen als ouderwets wordt gezien, is het met de juiste toepassing een prachtige kleur die warmte uitstraalt. We hebben het dan niet over de volledige meubelcollectie van je grootouders die in donkerbruin hout is uitgevoerd. Wij houden van mooie combinaties van verschillende bruin-, terra-, en aardetinten die samen voor een geheel zorgen in je interieur.

 

alpaca plaid bruine kleurentrends 2021-22

 

De kleur bruin voeg je toe met accessoires en natuurlijke materialen. Hout en leer waar bruine tinten in terugkomen, zorgen ervoor dat je met een paar toepassingen een groot verschil maakt. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige koeienhuid die je op de vloer in de zithoek legt. Waar de vloer eerder een lege plek had, wordt die nu opgevuld door een koeienhuid waar zoveel sfeer vanaf straalt. De bruine kleuren van de koeienhuid passen heel mooi in de kleurentrends van het najaar van 2021. Of leg een mooi bruin alpaca plaid over de leuning van je bank. Niet alleen als decoratieve toevoeging, maar ook om heerlijk onder te kruipen nadat je natgeregend thuiskomt.

 

Groen, groener, groenst

Groen is nooit uit de mode. Van pastel tot intens donker en alle tinten ertussenin, groen is een prachtige kleur die absoluut terug moet komen in het najaar van 2021. Alleen al door je plantenverzameling breng je verschillende groene tinten terug in je interieur en die kun je prachtig uitbreiden naar je muren of accessoires. Ook nu weer in combinatie met een goede bruine en oranje kleur komt groen heel mooi uit de verf.

 

In de kleurentrends van het najaar 2021 hoort groen absoluut thuis. De tijdloze tint met een groot kleurenpalet kan op allerlei manieren toegepast worden in jouw interieur. Niet alleen hebben we prachtige gekleurde schapenvachten in een zachte groene uitvoering, die zowel over een donkere als een lichte bankleuning een prachtige plek krijgen. Bekijk ook eens onze comfortabele én stijlvolle kussens gemaakt van schapenvacht of koeienhuid. Wil je groen terug laten komen in je interieur, dan kun je dat eenvoudig doen met prachtige donkergroene, grasgroene of mintgroene kussens om je bank mee op te vullen. Of wat dacht je van een zacht alpaca plaid in een groene uitvoering om ’s avonds heerlijk onder te kruipen?

 

Schapenvacht groene kleurentrend 2021-22

 

Ook andere donkere tinten

De donkere tinten worden helemaal hip dit najaar en dan in het bijzonder donkerblauw. Deze kleur gaan we veel zien in details of zelfs opvallender, bijvoorbeeld op de muur. Met de heerlijke zachte marineblauwe vachten of kussens van Vachtenspecialist geef je de woonkamer net die finishing touch waar je naar op zoek bent. Ga je er helemaal voor en laat je de blauwe kleur groter terugkomen, dan kun je dit goed combineren met bijvoorbeeld grijs, groen of bruin. Neem eens een kijkje bij onze geverfde of natuurlijk bruine vachten om een prachtige combinatie van herfstkleuren de woonkamer in te toveren. Natuurlijk is er in elke woonstijl ook wel een plekje voor items met de kleuren zwart en wit. Wil je de koude dagen met warmte omarmen? Dan past een heerlijk zacht schapenvacht perfect op je bank. Zak er lekker in weg en geniet van de warmte van de mooie lange haren.

 

De kleurentrends van het najaar 2021 volg je met de schapenvachten van Vachtenspecialist

De prachtige kleuren die in de woontrends van dit najaar de toon zetten, pas je eenvoudig toe in jouw interieur. Wil je van jouw woonkamer en leefkeuken warme en knusse plekken maken waar je met het hele gezin samenkomt? Pas dan de prachtige bruine, oranje en groene tinten toe op de muur, in je meubilair of accessoires. Door goede combinaties te maken en deze kleuren samen te brengen, sla je de plank niet mis. En met een unieke schapenvacht of een prachtige alpaca plaid uit ons assortiment maak je die knusse sfeer compleet. De natuurlijke kleuren van onze schapenvachten en koeienhuiden blenden prachtig in een warm interieur waar de trends van 2021-22 worden nagejaagd.

 

Wil jij weten hoe je jouw woonkamer omtovert tot een warm geheel met frisse en sfeervolle details? Schakel onze hulp in, zodat wij je de do’s en don’ts bij het volgen van de laatste trends laten zien. Bovendien vertellen we je graag welke schapenvacht of koeienhuid perfect past in jouw woonkamer terwijl jij de kleurentrends van het najaar 2021 toepast.

Reacties

  1. Heidi Van zijl Heidi Van zijl

    Geachte,
    Zelf zou ik graag in de schapenvachtjes gaan. Zijn ze leverbaar voor de verkoop?
    Graag reactie.
    Vriendelijke groet,
    Heidi van zijl.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »