Aardetinten

Een rustgevende ruimte met zachte tinten en natuurlijke materialen, waarin je een ontspannen sfeer kunt creëren en je eigen stijl doorvoert. Richt je woonkamer, keuken of slaapkamer in met prachtige aardetinten waarmee je buiten naar binnen haalt. Ontdek welke producten in ons assortiment prachtig passen bij de natuurlijke sfeer in de ruimte.

Of bekijk direct al onze producten met aardetinten

 

Een sfeervol geheel van aardetinten

Kies je voor aardetinten die de boventoon voeren in jouw interieur? Een combinatie van crème, beige, taupe, zand, grijs- en bruintinten maakt van de ruimte een warm en natuurlijk geheel waarin je letterlijk kunt aarden.

Door deze aardetinten vervolgens terug te laten komen in natuurlijke materialen als wol, riet en hout, ontstaat er als vanzelf een aangename, sfeervolle oase van rust in de ruimte.

Aardetinten kleuren

Aardetinten

Het interieur inrichten met natuurlijke producten

Ons assortiment waarin natuurlijke materialen de hoofdrol spelen, bestaat uit een breed palet aan aardetinten. Wil je frisse en sfeervolle tinten in je interieur doorvoeren, dan realiseer je dat met onze schapenvachten, huiden, kussens of plaids. De witte, taupe en bruine tinten van deze natuurlijke producten komen prachtig samen en de verschillen in materialen en structuren zorgen voor een tijdloos interieur.

Richt de zithoek bijvoorbeeld in met een beige koeienhuid op de vloer, een aantal langharige Tibetaanse kussens in de hoek van de bank en een zandkleurige alpacaplaid over de leuning, dan verandert de zithoek naar een rustgevende en gezellige plek om met je gezin samen te komen.

Naast het creëren van één sfeervol geheel kun je er ook voor kiezen de ruimte te onderbreken met een aantal opvallende items. Wees niet bang om te knallen met een eyecatcher zoals een groene of okergele Tibetaanse schapenvacht die meteen in het oog springt, maar die tegelijk wel mooi tot zijn recht komt tussen de aardetinten.

Aardetinten

Aardetinten door het hele huis

Door de veelzijdigheid van onze natuurlijke producten die zijn uitgevoerd in prachtige aardetinten, kun je iedere ruimte in huis optimaal inrichten.

Denk aan een IJslandse schapenvacht in taupe die op een stijlvolle manier over de leuning van een crèmekleurige fauteuil gedrapeerd kan worden, maar die net zo mooi het voeteneind van je bed in de slaapkamer bedekt.

En leg je een champagnekleurige koeienhuid op de vloer om de eethoek samen te brengen of hang je de huid als een kunstwerk op aan de muur?

Laat de warme aardetinten en natuurlijke materialen terugkomen in iedere ruimte in huis. Zo kom je tot een rustgevend interieur waar diverse aardetinten op een stijlvolle manier samenkomen. Het resultaat is een warm geheel dat tijdloos is en bij ieder seizoen van het jaar past.

Aardetinten

 

Ontdek al onze producten met aardetinten:

Filters

Pagina 1 van 3
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »