Koel & Kalm

Een koel en kalm interieur waarin frisse tinten en lichte materialen de boventoon voeren. Voel jij je daarin thuis en wil je je woning zo inrichten dat het een kalme sfeer uitstraalt zonder dat de inrichting kil overkomt? Laat je op deze pagina inspireren en ontdek met welke warme producten uit ons assortiment je deze koele stijl creëert in jouw huis.

Of bekijk direct al onze koele & kalme producten

Een koel maar sfeervol interieur

Wil je een interieur creëren waarin koele en kalme elementen de hoofdrol spelen, dan zijn er drie kleuren die je hierin kunt gebruiken. Met wit, grijs en lichtblauw in de basis kom je tot een kalm geheel dat bijna winters aandoet.

Om te voorkomen dat het geheel een kille uitstraling krijgt, kun je kiezen voor zachte materialen. Daarbij denk je natuurlijk aan onder andere wol en vacht, maar ook natuurlijk hout draagt bij aan een aangename balans tussen zachte, warme materialen enerzijds en koele, kalme kleuren anderzijds.

Koel en kalm kleuren

Koel & kalm interieur

Koele kleuren in zachte materialen

De combinatie van zachte materialen en koele kleuren vind je direct terug in ons veelzijdig aanbod aan schapenvachten, plaids en huiden.

In de eerste plaats omdat deze producten volledig natuurlijk zijn en van zichzelf ontzettend zacht aanvoelen.

Daarnaast zijn onze producten uitgevoerd in prachtige wit-, grijs- en blauwtinten die goed tot hun recht komen in een koel en kalm interieur. Door de bank aan te kleden met een vintageblauwe Tibetaanse schapenvacht over de leuning, een stapel zachte witte kussens in de hoek en op de vloer een prachtige grijsbeige koeienhuid creëer je met een paar kleine ingreepjes een koele en sfeervolle zithoek.

Koele kleuren op zachte materialen

In het hele huis een oase van koelte en rust

De koele en kalme sfeer die je wilt realiseren, kun je met het gebruik van onze producten eenvoudig in het hele huis doorvoeren. Van de woonkamer, keuken en slaapkamer maak je een aangename plek om in te leven en tot rust te komen. Een paar kleine aanpassingen met accessoires in wit, grijs en blauw kunnen daarin al het verschil maken.

Heb je bijvoorbeeld een royale eetkeuken met ruimte voor een gezellige eethoek? Een paar witte zitkussens in de eetkamerstoelen en een prachtige lichtblauwe alpacaplaid over de leuning gedrapeerd en de eettafel is omgetoverd tot een comfortabele en rustige eethoek waar je de hele avond met je gezin of vrienden doorbrengt. Of zit je graag tijdens warme zomeravonden in de tuin of onder de veranda? Ook daar kun je met schapenvachten, huiden en alpacaplaids in lichte frisse kleuren een koele sfeer creëren. Ideaal ook als de zomertemperatuur in de avond toch iets te snel afkoelt en je comfortabel onder de plaid wilt kruipen.

koelte en rust in huis

 

Ontdek al onze koele & kalme producten:

Filters

Pagina 1 van 2
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »