+31 (0)511-870330
0 - €0,00
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Vloerkleed van schapenvacht

Als je een item voor in je interieur zoekt dat je niet vaak tegenkomt, een absolute eye-catcher in iedere woonstijl, dan is een vloerkleed van schapenvacht een schot in de roos! Gemaakt van meerdere schapenvachten aan elkaar en aan te passen naar eigen wens. Uiteindelijk dus altijd precies wat je zoekt!Vloerkleden van echt schapenvacht

Ben je op zoek naar een uniek vloerkleed om je interieur in één klap op te frissen? Dan is een groot zacht wollen schapenvachtkleed echt iets voor jou. Gemaakt van meerdere schapenvellen aan elkaar gezet tot één groot tapijt en aan te passen naar eigen ingeving. Een groot vloerkleed van schapenvacht voor in je woonkamer of een iets kleiner kleed als vloerbedekking in je slaapkamer. Een schapenvacht vloerkleed geeft net dat extra accent in ieder interieur.

Vloerkleden van echt schapenvacht

 

Een vloerkleed van wol op je slaapkamer

Een vloerkleed van het wol van een schaap is niet alleen perfect als vloerkleed in de woonkamer, maar is ook een echte aanrader als kleedje voor naast je bed. Je stapt nooit met het verkeerde been uit bed als je gelijk het warme vloerkleed onder je voeten voelt! Ook staat zo’n schapenkleed natuurlijk erg mooi en gezellig in je slaapkamer. Schaapjes tellen vóór het slapen gaan en de warmte en zachtheid van een kleed van schapenvacht voelen als je weer uit bed stapt!

 

Vloerkleed naar wens

Er is van alles mogelijk, niet alleen een wit of bruin vloerkleed van Texels schapenvacht. Zie je op onze site niet het kleed dat jij voor ogen hebt? Neem dan contact met ons op zodat we het kunnen hebben over de mogelijkheden. Wij kunnen je adviseren bij het maken van een keuze tussen het soort schapenvacht, de grootte van het vloerkleed, de lengte van de wol en de kleur van de vacht.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »