BabyCare

Een schapenvacht is niet alleen heerlijk zacht voor de baby's. Recent onderzoek heeft ook aangetoond dat het gevolgen als astma aanzienlijk kan verminderen. Heerlijk gezonde vachten dus om baby's te behagen en beschermen. Bekijk naast onze BabyCare schapenvacht ook fijne warme wantjes en slofjes voor de kleine. 

FiltersWaarom schapenvacht voor mijn baby?

We gaven het al even aan: een schapenvacht kan de kans op astma flink verminderen. Dat blijkt uit een onderzoek door de European Lung Foundation. Zij concludeerden dat baby’s die de eerste maanden van hun leven op een echt schapenvacht (of een ander dierlijk vacht) sliepen tot 79 procent minder kans hebben om astma te ontwikkelen in hun zesde levensjaar.

Een schapenvacht is daarmee een win-win: je pasgeboren zoon of dochter kan er heerlijk op liggen en/of slapen en het heeft een goede invloed op de gezondheid van je baby. Daarnaast kun je het overal gebruiken. Bijvoorbeeld thuis in de box of onderweg in de kinderwagen.

 

Welk vacht is geschikt voor baby's

De schapenvachten voor baby’s zijn, in tegenstelling tot andere vachten, kort geschoren. Zo hebben bijvoorbeeld de IJslandse schapenvachten vrij lange haren, wat minder veilig is voor baby's.

Een babycare vacht is daarnaast speciaal gelooid, waardoor de vacht (in tegenstelling tot andere vachten) gewassen kan worden. Bij voorkeur niet te vaak, bij iedere wasbeurt verliest het de natuurlijke vetten, welke juist voor de goede eigenschappen van een schapenvacht zorgen. Mocht u het wel nodig vinden, lees dan onze blog post over: 'Hoe onderhoud ik mijn schapenvacht?'.

Tip: Ben je in verwachting? Koop dan alvast voor de geboorte van je baby een van onze speciale babycare schapenvachten. De vachtjes nemen snel omgevingsgeuren (onder andere die van jou en je partner) op waardoor het direct een vertrouwde geur voor je baby zal hebben.

 

babycare producten

 

Kenmerken van een echt schapenvacht

  • • Isolerende werking: wol is warm in de winter, koel in de zomer.
  • • Het vacht blijft schoon: vuil kan zich niet hechten door de aanwezigheid van natuurlijke oliën.
  • • De wol veroorzaakt geen allergieën.

Lees hier meer over onze schapenvachten.

 

Slofjes en handschoentjes

Natuurlijk heerlijk voor je kleine om zich te nestelen in zo'n echte schapenvacht, maar bekijk ook zeker eens onze unieke handschoentjes en slofjes. Deze producten voelen alleen al behaaglijk aan, maar door de isolerende werking blijven de handjes en voetjes van jouw baby altijd lekker warm in de koude wintermaanden.

 

Het beste voor je baby bestel je bij Vachtenspecialist

Bestel vandaag nog voor 15:00 uur en je hebt morgen al het schapenvacht, slofjes en/of handschoentjes in huis. Alles voor een eerlijke prijs en geleverd met een topservice. Mocht het product toch niet naar wens zijn dan kun je met onze 14 dagen bedenktijd gratis retourneren. Al hopen en denken we natuurlijk dat je blij zal zijn met de aankoop voor jouw baby.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »