Pantoffels, handschoenen & mutsen

De handschoenen, wanten, pantoffels, mutsen en oorwarmers zijn gemaakt van echt lamsvacht. De wol, die nog aan de vacht vast zit, heeft een zeer goede isolerende werking en absorbeert vocht. Zo blijven je handen heerlijk warm zonder te gaan zweten. Dit in tegenstelling tot veel andere materialen. De buitenkant van de producten is van suéde leer (het is de onderkant van de vacht). Dit houdt wind en de kou zeer goed buiten, maar het heeft één nadeel. De producten mogen niet nat worden! Gebeurt dit wel, dan is de kans zeer groot dat het suède hard/stijf opdroogt.

Om dit te voorkomen, kun je de producten impregneren met een anti regen middel. Bij het bestellen van een van onze producten, kun je extra voordelig een spuitbus Van Buren Protect Spray van 300ml bijbestellen. Los kost een spuitbus €15, in combinatie met een van onze producten €10. Je kunt van dit voordeel gebruik maken door bij Extra's een vinkje te zetten bij Water Protect of hieronder één van de samengestelde bundles te selecteren.

De Van Buren Protect Spray beschermt naast vocht ook tegen vuilhechting. Zo blijven jouw suède producten niet alleen droog, maar kun je met een droge doek vuil van je product af vegen. Doordat het een extra grote spuitbus van 300ml is, ben je voor meerdere jaren gegarandeerd van heerlijk warme en droge handen, voeten en oren, zelfs tijdens de meest strenge winters.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »