Medicinale producten

In ons assortiment hebben wij diverse medicinale producten. Onze medicinale schapenvachten zijn luchtdoorlatend en worden daarom ervaren als ventilerend kussen. Dit verhoogt het ligcomfort en is een bewezen hulpmiddel bij doorliggen (decubitus). De geschoren vachten kunnen gewassen worden en blijven comfortabel. Daarnaast beschikken wij nog over een heerlijke kruikenzak van lamsvacht.

FiltersWarmte wanneer het koud is

Echte schapenvachten hebben een isolerende werking: de wol blijft warm wanneer het koud is en koel wanneer het warm is. Een werking dat met name in de winter zeer prettig is. Die ijzige wind snijdt vaak door alles heen. Met handschoenen en schapenwol als voering zul je merken dat je de vrieskou met gemak kunt trotseren. Ook in huis wil je die warmte vasthouden. Trek daarom fijn een paar extra warme sloffen aan met schapenwol.

 

Goed voor de gezondheid

Naast comfort is een schapenvacht ook goed voor de gezondheid. Zo hebben we de mooie crèmekleurige BabyCare vachten, welke de kans op astma bij kinderen op latere leeftijd flink kan verminderen. We hebben echter ook medicinale vachten. Deze zijn speciaal voor mensen die genoodzaakt zijn om veel te zitten en/of liggen. De vachten helpen decubitus / doorligplekken te voorkomen.

 

Babycare vachten

 

Bestel gezondheidsvachten en comfort & warmte producten bij Vachtenspecialist

Bestel je vandaag nog voor 15:00 uur, dan heb je morgen als je aankoop in huis. We hanteren eerlijke webshop prijzen, omdat we grote partijen inkopen en geen duur winkelpand hebben. Daar profiteer jij weer van! Onze prijzen liggen tot wel 50% onder die van andere vergelijkbare woonwinkels terwijl de kwaliteit hoogwaardig is.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »