Koeienhuid

Al onze koeienhuiden zijn met de hand geselecteerd op kwaliteit, dichtheid van de haren en de soepelheid van het leer. Alle huiden hebben een mooie glans. Het looien van de huiden gebeurt zonder chemicaliën welke schadelijke gevolgen kunnen hebben.

Waarom een koeienhuid?

Om te beginnen is een koeienhuid een prachtige eyecatcher in het interieur. Onze koeienhuiden hebben een oppervlakte van ongeveer vier vierkante meter, dus je kunt er simpelweg niet omheen! Je kunt het als vloerkleed gebruiken, maar ook aan de wand hangen. Kalfshuiden zijn wat kleiner van formaat en deze kun je bijvoorbeeld ook over een stoel of tafel draperen.

Een koeienhuid is van nature slijtvast en biedt daarom jarenlang gebruiksplezier. Omdat we de koeienhuiden in veel verschillende kleuren hebben, past er altijd één bij jou thuis in het interieur. We fotograferen onze koeienhuiden altijd uniek, dus je krijgt precies de huid die je hebt besteld. Je weet precies wat je koopt, dus!


Koeienhuiden, is dat niet zielig?

Nee, maar deze vraag krijgen we heel vaak. Net als de vraag of de koeien gehouden worden voor hun huid. Dit is bij ons nooit het geval. Alle huiden die wij verkopen zijn restproducten van de vleesindustrie. Onze vakbekwame looiers geven weer een nieuwe levenscyclus aan de huid dat de slager overhoudt. Zo hoeft dit niet weggegooid te worden en krijgt het een nieuw doel. Het is dus een duurzaam product!

Eerlijke prijzen

Doordat wij onze huiden in grote partijen inkopen en geen duur winkelpand hebben vragen we een eerlijke prijs voor onze vachten. Alle voordelen van een webwinkel met een hoog serviceniveau en garantie.

Onze prijzen zijn tot wel 50% goedkoper dan in exclusieve, vergelijkbare woonwinkels!  

Nieuwsgierig geworden? Bekijk ons gehele assortiment!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »