Klantenservice

Contact met onze klanten is belangrijk om onze dienstverlening te verbeteren en de juiste producten aan te bieden waar u naar op zoek bent. Op deze pagina bieden wij tevens antwoorden op reeds veel gestelde vragen. Is de vacht of huid die u zoekt niet aanwezig op deze site? Laat het ons weten en wij zullen u hierover contacteren.

Bestel uw vacht en kies voor gratis verzending ( vanaf € 50,00) of betaling achteraf per factuur.

Wij staan je graag bij met raad en daad via email of telefonisch op 06-44446990. Je kan ook eenvoudig hier rechts het contactformulier invullen en wij nemen contact met u op.

Retourneren

Wij geloven in de kwaliteit van onze vachten en willen graag dat u dat ook doet. Daarom kan het zijn dat u om wat voor reden dan ook een vacht wilt retourneren. Daar doen wij helemaal niet moeilijk over!

U heeft 14 dagen bedenktijd. Binnen deze twee weken kunt u besluiten of u de bestelde vacht wilt houden of dat u deze terug wilt sturen.

Wijze van retourneren:

  • Stuur een email naar klantenservice@vachtenspecialist.nl met uw voornemen tot het retoursturen van uw bestelling onder vermelding van het ordernummer;
  • Geef daarin aan of u de vacht wilt ruilen of het aankoopbedrag retour wilt ontvangen;
  • Verzending is voor rekening van de verzender;
  • De vacht is ongebruikt en onbeschadigd en wordt in de originele verpakking terug gestuurd.

Heeft het retourneren te maken met een fout van ons?

Dan zijn de kosten voor het retoursturen voor ons.

BEDRIJFSGEGEVENS

KANTOORADRES

Kerkhoflaan 18 
8602 TX, Sneek NL 

Contactgegevens:

Werkdagen van 08.30 - 17.00
Tel: 06-44446990
@: klantenservice@vachtenspecialist.nl

 

Betaalgegevens:

rek.nr 0590.5092.25
iban NL69 ABNA 0590 5092 25
bic ABNANL2A

BTW NL109100499B01
KVK.nr 68243022 

 

1 Herkomst van de vachten
1.1 Worden er dieren geslacht speciaal voor de vacht?

Geen enkele van onze verkochte vachten zijn met die reden geslacht. De vacht is enkel een restproduct waar onze looiers weer een mooi duurzaam product van hebben gemaakt en waardoor er nu weer mensen plezier van kunnen hebben. Een uiterst duurzaam en milieuvriendelijk uitgangspunt dus!

1.2 Komen de vachten & huiden uit Nederland
Al onze schapenvachten kopen wij bij looiers uit Nederland. Het kan zijn dat deze ook vachten van boeren uit bijvoorbeeld duitsland looien maar allemaal volgens strenge Europese richtlijnen en wetten. De koeienhuiden komen uit Argentinië.
2 Onderhoud
2.1 Hoe kan ik mijn schapenvacht schoonhouden?

Niet wassen, maar uitkloppen of kammen zijn de beste oplossingen. Lees meer over het onderhoud.

3 Niet tevreden, geld terug garantie
3.1 Kan ik de vacht terugsturen als ik deze niet mooi vind?

Ja, natuurlijk kan dat. Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u de vacht ( natuurlijk ongebruikt) naar ons retourneren. De verzendkosten zijn wel voor uw eigen rekening. Na ontvangst van de vacht sturen wij u kosteloos een ander exemplaar op of storten het totale aankoopbedrag terug.

4 Showroom
4.1 Kan ik langskomen om de vacht te bezichtigen?

Op werkdagen tussen 13.30 en 16.30 kunt u in onze showroom in Tjalleberd langskomen om de vachten te bezichtigen. Graag weten wij van te voren dat u langskomt zodat wij dan tijd maken om u te ontvangen!

5 Gezondheidsvachten
5.1 Wat maakt gezondsheidsvachten speciaal?

Deze vachten zijn wasbaar. Door een speciale wijze van looien, kammen en scheren zijn deze medicinale vachten zeer geschikt voor gewrichtsklachten of het voorkomen van doorliggen. Ook na het wassen blijven deze vachten heerlijk zacht!